Thursday, August 03, 2006

and i'm feeling.... good

Χτες πέρασα μια ολόκληρη μέρα με τις φίλες μου...
πήγαμε για μπάνιο, ήπιαμε το freddoccino μας στις ξαπλώστρες, κολυμπήσαμε, παίξαμε ρακέτες, ερωτευτήκαμε από 5 σκακιέρες(κοιλιακούς) η καθεμία, φωνάξαμε, βρίσαμε, παίξαμε μπουγέλο με παγωμένα νερά, πήγαμε ως την ανάβυσσο και φάγαμε καλαμαράκια, πήγαμε στο εξοχικό της Κ. και φάγαμε σύκα κ αχλάδια από την αυλή της, τραβήξαμε φώτο το ηλιοβασίλεμα, κάναμε 2 ώρες να γυρίσουμε αθήνα λόγω κίνησης(αλλά άξιζε)... φύγαμε από το σπίτι μου στις 10:00 το πρωί κ γυρίσαμε 10:40 το βράδυ!!!!!
ΤΕΛΕΙΑ!!!
μακάρι να περνούσα κάθε μέρα τόσο καλά...
αλλά νομίζω ότι έτσι το εκτιμάω πιο πολύ...

σήμερα...
ξύπνησα κουρασμένη από την ταλαιπωρία, πιασμένη από τις ρακέτες, με πονοκέφαλο από τον ήλιο, με μαλλί αφάνα επειδή κοιμήθηκα με βρεγμένο κεφάλι....
αλλά δε με πειράζει!!

life is good!!!

καλημέρες και πολλές καλές μέρες μας εύχομαι!!!!!!!!!!!

4 comments:

Tyxod said...

Σεξ κάνατε?

(ή τι βγάλατε με σύκα και ρακέτες?)

Επίσης: Freddoccino = Φραπόγαλο με ηλίθιο όνομα...

Επίσης: 10:00αμ -> 10:40πμ δεν είναι και κανένα σοβαρό ρεκόρ, δοκίμασε το "Πάω για τσιγάρα", και 3 μέρες μετά σε βρίσκουν σε κωματώδη κατάσταση σε ένα παγκάκι στο Άμστερνταμ. Αυτό είναι γλέντι, όχι τα σύκα και το φραπόγαλο...

maggie said...

ε εντάξει ρε αντωνάκη...
άλλες εμπειρίες έχει ο καθένας!!!
εγώ αν έλεγα οτι φεύγω κ δε γυρνούσα, μάλλον θα έλειπα παραπάνω από 3 μέρες, γιατί δε θα με άψαχνε κανείς!!!(της οικογένειας anyway!!)
i miss u!
xxx

maggie said...

και όχι, σεξ δεν κάναμε...
και το φραπόγαλο μ'αρέσει με τριμμένο πάγο aka freddoccino...

diki said...

Μια χαρά πέρασες δηλαδή! Ζήλεψα. Και βέβαια την πλήρωσα εγώ. :-( Αλλά αν είναι για μια τόσο ωραία μέρα χαλάλι σου... ;-)